Kies uw locatie:

Scheveningen

Scheveningen

Vaderdag High Beer

Vaderdag High Beer bij Steam Scheveningen

Vier Vaderdag op een bijzondere manier bij Steam Scheveningen! Op 16 juni nodigen we je uit om je vader mee te nemen voor een heerlijke middag vol smaakvolle bieren en hartige lekkernijen.

De high beerin 4 gangen!
Gang 1: Bij binnenkomst verwelkomen we je met een verfrissende Steam Blond, geserveerd met heerlijk breekbrood en een assortiment aan smeersels, vergezeld van een selectie van charcuterie.

Gang 2: Geniet van onze hartige plank, met smaakvolle langzaam gegaarde procureur, verrukkelijke carpaccio en heerlijke beef tataki, geserveerd met een verfrissende Ij Natte.

Gang 3: Voor de liefhebbers van hartige snacks presenteren we een assortiment aan warme lekkernijen, waaronder klassieke bitterballen, knapperige kaastengels, sappige kiphaasjes, verrassende loempia’s en smaakvolle gyozas. Kies hierbij uit een Kompaan Levensgenieter of een Ij Wit.

Gang 4: Sluit deze smaakvolle middag af met een heerlijke mini-proeverij van desserts, begeleid door een Kompaan Sticky Fingers.

Prijs:
3 gangen: €32.95 per persoon
4 gangen: €39.95 per persoon

Reserveren:
We verwelkomen je graag op Vaderdag voor deze speciale High Beer bij Steam Scheveningen. Reserveer snel, want plekken zijn beperkt en deze middag belooft een populair evenement te worden.

Datum: 16 juni

Mis deze kans niet om Vaderdag op een smaakvolle en gezellige manier te vieren bij Steam Scheveningen. We kijken ernaar uit om jou en je vader te verwelkomen voor een onvergetelijke middag vol culinaire verwennerijen en bierplezier.

Kies uw locatie:

Scheveningen