Kies uw locatie:

Scheveningen

Scheveningen

Moederdag High Tea

Moederdag High Tea bij Steam Scheveningen

Kom en vier Moederdag op een bijzondere manier bij Steam Scheveningen! Op 12 mei nodigen we je uit om je (bonus)moeder mee te nemen voor een onvergetelijke middag vol verrukkelijke lekkernijen en gezelligheid.

De High-tea in 4 gangen:
Gang 1: Bij binnenkomst verwelkomen we je met een verfrissend glas bubbels, vergezeld van heerlijk breekbrood en een assortiment aan smaakvolle smeersels, en een selectie van charcuterie.

Gang 2: Geniet van onze hartige plank, met culinaire hoogstandjes zoals g & t zalm, gamba spiesjes, verleidelijke carpaccio en verrukkelijke beef tataki, elk gepaard met een zorgvuldig geselecteerde witte wijn.

Gang 3: Voor de liefhebbers van hartige snacks presenteren we een assortiment aan warme lekkernijen, waaronder klassieke bitterballen, knapperige kaastengels, kipnuggets, loempia’s en smaakvolle gyozas. Kies hierbij uit een verfrissende rosé of een volle rode wijn.

Gang 4: Sluit deze heerlijke middag af met een mini-proeverij van verrukkelijke desserts, gepresenteerd met een prachtige dessertwijn die de perfecte afsluiting vormt van deze bijzondere high tea.

Reserveren:
We verwelkomen je graag op Moederdag voor deze speciale high tea bij Steam Scheveningen. Reserveer snel, want plekken zijn beperkt en deze middag belooft een populair evenement te worden.

Datum: Moederdag 12 mei
Prijs: 3 gangen 32.95 pp / 4 gangen 39.95 pp 

Mis deze kans niet om Moederdag op een smaakvolle en stijlvolle manier te vieren bij Steam Scheveningen. We kijken ernaar uit om jou en je moeder te verwelkomen voor een onvergetelijke middag vol culinaire verwennerijen en gezelligheid.

Kies uw locatie:

Scheveningen