Film & Burgers

Wilt u een film bij Pathé bioscoop combineren met overheerlijke burgers voor een aantrekkelijke prijs? Dat kan met de special Film & Burgers van Steam op Scheveningen. 

Film & Burgers start met heerlijke burgers bij Steam. Daarna genieten u van uw film bij Pathé Scheveningen. Het restaurant Steam ligt op vijf minuten lopen van Pathé Scheveningen.
 

Film & Burgers

€ 22,50 p.p. (inclusief bioscoopkaartje)

CHEESEBURGER
met gekarameliseerde ui, cheddarkaas, gegrild spek, Jack-Danielssaus & friet

CAPE TOWN BURGER
met in kerrie gemarineerde komkommer, mango-chutney, yoghurt met mint, gegrild spek & friet

TRUFFEL BURGER
met bospaddestoelen, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise & friet

VEGA BURGER
van de Vegetarische Slager met in kerrie gemarineerde komkommer, tomatensalsa, avocado, chili mayo & friet
 

Hoe werkt het?

Reserveer uw Film & Burgers bij Steam o.v.v. film & burgerspecial. Reserveer uw film naar keuze via Pathé.nl. U betaalt het volledige bedrag in het restaurant. In het restaurant ontvangt u een voucher* voor de film bij Pathé Scheveningen. Het Film & Burgers is alleen verkrijgbaar bij het restaurant en niet bij Pathé zelf.

U haalt de bioscoopkaarten uiterlijk 15 min voor aanvang af. U kunt ook de voucher op internet verzilveren en de online aankoop op uw telefoon/mail laden. 


*De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor evenementen. De voucher geeft recht op een zitplaats bij Pathé Scheveningen. Voor 3D, Dolby en 4DX voorstellingen geldt een toeslag, te voldoen aan de kassa van de bioscoop door de gast.

Parkeren

Parkeer uw auto voordelig wanneer u bij Steam komt dineren of lunchen! 

lees meer »