Steam staat voor lekker en goed eten in een bijzondere omgeving! Ons personeel verwelkomt je in stijl en neemt je mee in een bijzondere ervaring.

Stap in de toekomst van het Victoriaanse tijdperk. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Steam brengt de populaire industriële stroming naar deze tijd en zorgt voor een unieke belevenis. Het stijlvolle interieur, de industriële look en feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie.

Steam is een bar en grill restaurant waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten. Liefdevol bereid met de beste ingrediënten, vakmanschap en passie. Ervaar het!

Welkom in de wereld van stoom, mechaniek en verbeelding. Welkom bij Steam.

 

HELP DE HORECA

 WIJNVOORDEEL VOOR THUIS

 


Geniet van de heerlijke wijnen van Steam
In samenwerking met African Wines
hebben we speciale wijnpakketten samengesteld

Gratis bezorging in Den haag - dagelijks tussen 13.00-21.00 Betaling:
per TIKKIE of PIN

Afhalen bij African Wines wijnwinkel
Palaceplein 13, Den Haag
Dinsdag t/m zaterdag vn 12.00-19.00

BESTEL NU  ONLINE
 

AFRICAN WINESENJOYING WINE & GIVING BACK


Bij Steam schenken we de wijnen van African Wines. African Wines presenteert de beste wijnen uit Zuid Afrika van onafhankelijke wijnmakers en wijnproducenten die duurzaamheid, ecologische landbouw en vooral maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Achter elke wijn schuilt een bijzonder verhaal.
En goed nieuws...de wijnen zijn ook online te bestellen voor thuis www.africanwines.nl

ENTRADA DINERCHEQUELieve gasten,

Wij hebben jullie support nodig, meer dan ooit. Onze deuren zijn gesloten en we weten niet hoe lang dit nog gaat duren. Door een cadeaubon te kopen steunen jullie ons enorm. Gun elkaar een geweldig etentje als we dit achter ons hebben gelaten.  We zijn jullie eeuwig dankbaar en hopen jullie heel snel weer te zien!

Team Steam

Entrada Giftcard bestellen