Steam staat voor lekker en goed eten in een bijzondere omgeving! Ons personeel verwelkomt je in stijl en neemt je mee in een bijzondere ervaring.

Stap in de toekomst van het Victoriaanse tijdperk. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Steam brengt de populaire industriële stroming naar deze tijd en zorgt voor een unieke belevenis. Het stijlvolle interieur, de industriële look en feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie.

Steam is een bar en grill restaurant waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten. Liefdevol bereid met de beste ingrediënten, vakmanschap en passie. Ervaar het!

Welkom in de wereld van stoom, mechaniek en verbeelding. Welkom bij Steam.

 

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.

AFRICAN WINESENJOYING WINE & GIVING BACK


Bij Steam schenken we de wijnen van African Wines. African Wines presenteert de beste wijnen uit Zuid Afrika van onafhankelijke wijnmakers en wijnproducenten die duurzaamheid, ecologische landbouw en vooral maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Achter elke wijn schuilt een bijzonder verhaal.
En goed nieuws...de wijnen zijn ook online te bestellen voor thuis www.africanwines.nl

ENTRADA DINERCHEQUE


OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU?

Wat dacht je van een etentje bij Steam! Je geeft dit originele cadeau met de Entrada dinercheque.
De waarde van de cheque bepaal je zelf. De cheque kun je besteden bij Steam en alle andere 
Entrada restaurants. Klik hier om de dinercheque te bestellen of loop binnen bij een van onze restaurants.